Το ONLINE ΣΥΣΤΗΜΑ υλοποιήθηκε με ανάπτυξη πλήρως Custom Κώδικα (ΙΤΒΙΖ – CMS) και χρήση τεχνολογιών αιχμής, ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, μεγάλο όγκο δεδομένων και πολλαπλές ταυτόχρονες διασυνδέσεις τόσο σε επίπεδο B2C, όσο και σε επίπεδο B2B.

Η Υλοποίηση του συγκεκριμένου διαδικτυακού συστήματος περιελάμβανε:

 1. Σχεδιασμό του περιβάλλοντος διεπαφής σε επίπεδο Frond End και backend, με γνώμονα την ταχεία παρουσίαση του περιεχομένου
 2. Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης με πολλαπλούς ρόλους και δικαιώματα (Souperadmin, Admin, Hottelier, Hotel Chain manager, B2B partner)
 3. Frond End Login για τους Property Managers και τoυς πελάτες
 4. Ολοκληρωμένο σύστημα αναζήτησης διαθεσιμότητας δωματίων με βάση παραμέτρους αναζήτησης
 5. Πολλαπλοί τρόποι φιλταρίσματος αποτελεσμάτων
 6. Δυνατότητα customer rating
 7. Αναλυτική παρουσίαση ξενοδοχείου, δωματίων, amenities και τοποθεσίας
 8. On-line Booking και on-line payment μέσω secure συστήματος
 9. Υποστήριξη Featured hotel, Special Offers, Events, News και Newsletter
 10. Σύστημα διαχείρισης Banner και Social Media Connection
 11. Live διασύνδεση του συστήματος με τρίτες βάσεις δεδομένων τιμών και διαθεσιμοτήτων δωματίων με πλήρως αυτοματοποιημένους τρόπους

Το Σύστημα ήδη περιλαμβάνει περισσότερα από 200.000 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο με πρόβλεψη να μπορέσει ένα εξυπηρετήσει πάνω από 300.000 ξενοδοχεία (για τα οποία υπάρχουν ήδη συμβάσεις διασύνδεσης – μέσω τρίτων Β2Β Partners)

Ο Αριθμός στόχος θα καταστήσει το σύστημα το πρώτο στον Κόσμο όσον αφορά τον αριθμό των ξενοδοχείων που φιλοξενεί.

Η ΙΤΒΙΖ μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρία Booking World Limited – UK, για την προώθηση ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συστημάτων στην τουριστική βιομηχανία και παρουσίασε το σύστημα booking-world.com στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ Berlin τον Μάρτιο του 2012.

www.booking-world.com

Η ITBIZ αναλαμβάνει: αναπτυξη online συστηματων, αναπτυξη διαδικτυακων συστηματων